Lumina -tuotteiden pellavan hyvät ominaisuudet

Omega-3

Pellavan terveysvaikutukset perustuvat suurilta osin sen sisältämiin monityydyttämättömiin rasvahappoihin, erityisesti omega-3-rasvahappoon.  Alfalinoleenihapolla on Euroopan unionin hyväksymä terveysväittämä: auttaa pitämään kolesterolitason normaalina. Hyväksytyt terveysväitteet komission asetus (EU) N:o 432/2012

Lignaani

Pellavan antioksidantti on nimeltään lignaani. Sitä on pellavassa noin 700 kertaa enemmän kuin puolukassa tai ruisleivässä.

Proteeni ja kuitu

Lumina-sarjan ruokaleipätuotteet ovat kaikki runsaskuituisia. Myös muffinssiseos on kuidun lähde. Kuitu koostuu sekä liukoisesta että liukenemattomasta kuidusta. Liukenematon kuitu tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja. Kaikissa Lumina -tuotteissa on noin 10 % suomalaista sopimusviljeltyä pellavaa. Pellava on erinomainen kasviproteiinin lähde.

© 2017 Linseed
webDesign: Mekanismi »
­