Erityiset kasvuolosuhteet, innovatiivinen tuotekehitys ja teknologia sekä erityinen huomio raaka-ainepohjan ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin takaavat Lumina-tuoteperheelle erinomaiset ravitsemukselliset ja laadulliset ominaisuudet.

Kaikissa tuoteperheen tuotteissa pellava on paahdettu, jolloin se maistuu rapean pähkinäiseltä. Paahdettu pellava sitoo runsaasti vettä, jolloin tuoreus säilyy leivonnaisissa pidempään.

Gluteenittomista ruokaleipätaikinoista on vaikea saada helposti leivottavia. Pellavan hyvät vedensidonta- ja emulgointiominaisuudet tekevät taikinasta kimmoisaa ja helposti käsiteltävää. Valmiin leivän rakenne on ilmava ja ravintoarvo nousee juuri pellavan ansiosta.  Pakkauksessa olevaa reseptia voi myös muokata toiveidensa mukaan. Muffinsseihin sopivat vaikkapa marjat,  ja leivät voi pyöritellä joko isommaksi leiväksi, sämpylöiksi, tai paistaa vuoassa.

© 2017 Linseed
webDesign: Mekanismi »